AstraZeneca nameni vsako leto več kot štiri milijarde dolarjev za raziskave in razvoj. Velik del teh sredstev je namenjen vlaganju v ključne zmogljivosti, saj si želimo pridobiti potrebna znanja, tehnologije in orodja ter tako zagotoviti uspeh naših zdravil v času njihovega življenjskega cikla.

Na oddelkih za raziskave in razvoj v osmih državah na treh celinah je zaposlenih več kot 15.000 ljudi. Veliko pozornosti namenjamo oblikovanju delovne kulture, ki spodbuja timsko ustvarjalnost ter zavestno tveganje, da bomo lahko raziskali čim več priložnosti in bili čim bolj uspešni.

Naš cilj je, da bi imeli od naših zdravil resnično korist tako bolniki in njihove družine kot družba v celoti . Verjamemo, da so znanstvene raziskave ključen dejavnik na poti do tega cilja, prav tako pa bomo sodelovali z vsemi, ki z nami delijo interese in predanost. Znotraj naše celovite strategije pomenijo inovacije srž delovanja, naša raziskovalna strategija pa je skrbno zasnovana tako, da bo omogočila izpolnitev obljub bolnikom in zdravstvenim delavcem.

AZ 15/12 P | Datum izgradnje: 18.09.2012. | Datum zadnje spremembe: 12.01.2018
Spletna stran je namenjena zdravstvenim delavcem in bolnikom. Vse informacije, ki so na voljo na spletni strani, so izključno izobraževalne in informativne narave.